Якщо ви дійсно маєте доступ до цікавих ресурсів, то я роблю висновок, що європейський ринок для вас не закритий, що значно збільшує можливості. Залишається побачити, чи ви віддаєте перевагу обмежитися курильними виробами, чи, навпаки, включити випаровування, чи навіть здійснити перехід до переходу, який заощадить вам багато грошей у довгостроковій перспективі на додаток до сприяння більшому споживанню здоровий стиль.
На жаль, посилання на апаратне забезпечення, яке може бути сприйняте як розміщення продукту, може суперечити нормам, оскільки СПАМ є небажаним. Я мав на увазі принаймні 2 приклади приблизно п’ятнадцяти років тому, але після перевірки ці продукти все ще існують...
Зважаючи на те, що ви, здавалося, відчуваєте слабкість до гашишу, я б запропонував метод, заснований переважно на кондуктивному та радіаційному нагріванні з додаванням конвекції, оскільки щойно відбулося оновлення, і воно походить з Європи! Якщо, навпаки, ви бажаєте продовжувати палити, на думку приходять інші, хоча й з північноамериканського джерела. У всіх випадках необхідність залишатися невизначеним суттєво обмежує зміст дискусій.
Я можу принаймні запитати, яке скло чи метал вам більше підійдуть як основний матеріал.