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Different forms of ingestion and dosages (smoked dmt, jurema/mimosa, syrian rue, ayahuasca, etc)

Migrated topic.
ok this all is getting a bit off topic but I feel I have to respond to some comments..



strychnine in lsd is a myth AFAIK.. check this link out for example




Puking is a result of many things.. It is caused by the plants themselves and the reaction of the stomach to them. In special, the tannins in the plants cause this (mimosa for example contains loads of tannins). In fact, all of the plants you mentioned (caapi, rue AND mimosa) are known for causing people to vomit).

Puking is also caused by serotonin signaling in the guts, so this is due to the pharmacological action of the substances.. (and this can possibly be diminished by ginger as I suggest below)

Lastly, specially in the indigenous context, puking is seen as a necessary part of the experience for some people, like a kind of cleansing. Some people puke, others have diarrhea, others have runny noses, etc.. I have observed that there is indeed a certain pattern in how people make this cleansing. It is not a rule but I´ve been noticing that people that eat bad have a much bigger chance of having diarrhea as part of their cleansing.

I had also aversion to vomiting, but after participating in indigenous rituals, I see it in a totally different way.

In any case, if you really really want to diminish the chance of vomiting, there´s some things you should do:

1- eat fresh, healthy and light for a couple of days before the experience, and stay at least a couple of hours without eating before ingesting anything
2- You can make the ´egg white tek´ for removing tannins.. You can do this for mimosa and also for caapi. Run a search here on the forum and you´ll find how to..
3-In the case of rue, dont chew/eat the seeds. Do an acidified water acqueous extract of the grinded seeds and drink this with honey.
4- Make yourself some ginger tea before taking the maois/mimosa/ayahuasca/whatever .. Ginger is known for being antihemetic, it prevents or at least reduces nausea and vomiting.
How do you do an acidified water acqueous extract of ground Syrian rye seeds
 
Importante: Se estiver tomando algo pela primeira vez, COMECE COM BAIXO! Esses números abaixo são apenas para referência geral, lembre-se de que há grandes variações individuais, então seja prudente.

DMT


BASE LIVRE DMT FUMADA:
(dependendo do método de fumar) dose moderada/forte/inovadora: 30-50mg

BASE LIVRE DE ESPECIARIAS DA SELVA DEFUMADA:
10-40mg

INTRAMUSCULAR:
1mg/kg (fonte: lycaeum)

INTRAVENOSO:
dose moderada: 0,2mg/kg (fonte: experimentos de Rick Strassman)
dose muito forte: 0,4mg/kg (fonte: experimentos de Rick Strassman)

SUBCUTÂNEA:
60-100mg (fonte:lycaeum)

ANAL:
?

ORAL (COM MAOIS):
Dose moderada/forte: 30-200mg.. VARIA MUITO dependendo do metabolismo individual!! Ter tomado outros psicodélicos não é indicação da dosagem que alguém precisará para uso oral de DMT. Iniciantes com DMT oral devem começar com 30-50mg, não mais!!!

JUNGLE SPICE ORAL (COM MAOIS):
Pouca informação! Comece baixo, abaixo de 40mg

SUBLINGUAL (COM MAOIS):
Moderado/Forte: 30mg

CASCA INTERIOR DE JUREMA/MIMOSA HOSTILIS


ORAL (COM MAOIS):
3-5g (Algumas pessoas relatam até 3g como doses fortes. Comece com segurança em não mais do que 3)

ORAL (SEM MAOIS. PRECISA SER INFUSÃO DE ÁGUA FRIA NÃO ACIDIFICADA PARA FUNCIONAR)
Dose moderada/forte: 25-50g ( Fonte 1 , Fonte 2. Fonte 3, incluindo palavras de Jonathan Ott na última parte da página )


PSICOTRIA VIRIDIS

ORAL (COM MAOIS)
Chacruna havaiana ou outra chacruna potente - 10-25g
Chacruna padrão 50-100g

DIPLOPTERYS CABRERANA/CHALIPONGA

ORAL (COM MAOIS)
3-10 gramas


MAOIS PARA INGESTÃO ORAL DE DMT


ARRUDA SÍRIA/PEGANUM HARMALA
3g (fonte: Plantas dos Deuses)

VIDEIRA BANISTERIOPSIS CAAPI
20 - 100 gramas dependendo do lote (como exemplo, a dosagem do pacote pré-fabricado Azarius usa 50g )

FOLHA DE BANISTERIOPSIS CAAPI
10-50g dependendo do lote ( fonte de conteúdo de álcali nas folhas)

EXTRATO DE HARMALA DE ARRUDA SÍRIA (MISTURA DE HARMINA/HARMALINA) *
Oral:150-250mg

HARMALINA. *
Oral: 100-150mg
Sublingual (para potencialização de DMT vaporizado): 15-30mg

HARMINA *
Oral: 150-250mg
Sublingual (para potencialização de DMT vaporizado): 30mg

THH (tetrahidroharmina)
Oral: 150 - 250mg - Nota: NÃO ativa DMT oralmente, MAOI muito fraco. Alguns vendedores venderam misturas de THH/harmina
Sublingual (para potencialização de DMT vaporizado): 30mg


MOCLOBEMIDA
150mg (fonte necessária, lembre-se também de começar do início)


* Valores para harmalas de base livre. Para o peso do HCl, se puro, aumente em torno de 5-10%, mas frequentemente o HCl tem contaminação de sal e, portanto, os valores precisam ser aumentados ainda mais. Você pode dissolver uma quantidade conhecida de harmalas HCl em água e adicionar uma base para precipitar a base livre e, então, ao pesar a base livre, você terá uma boa ideia de quão puro o HCl era.


NOTA: (obrigado acolon) o conteúdo pode variar dependendo do lote, portanto, é necessário um teste cuidadoso para cada lote diferente. Esses são apenas valores aproximados para que as pessoas tenham uma ideia.
Eu uso folhas de caapi constantemente e funciona muito bem, tem muita harmina.
 

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Hello and welcome! Thanks for sharing - I've taken the liberty of translating your post into English, which is the language used on this forum. (Not all people will have an autotranslate function enabled on their device.)
Important: If taking anything for first time, START LOW! These numbers below are just for general reference, remember that there are high individual variations, so be prudent.

Eu uso folhas de caapi constantemente e funciona muito bem, tem muita harmina.
I use caapi leaves constantly and it works very well, it has a lot of harmine.
Great to hear it. A few questions arise:
What amounts of leaves are you using for your brews?
Is this a particular variety of caapi you've been using?
How does it compare with brews made using the vine stems?
One hears almost exclusively of traditional and neo-traditional brewing being based on the vine stems, so are there any possible reasons for the leaves not having been used in those ceremonies thus far?
 
Olá e bem-vindo! Obrigado por compartilhar - tomei a liberdade de traduzir sua postagem para o inglês, que é o idioma usado neste fórum. (Nem todas as pessoas terão uma função de tradução automática habilitada em seus dispositivos.)




Ótimo ouvir isso. Surgem algumas perguntas:
Que quantidades de folhas você está usando em suas preparações?
Essa é uma variedade específica de caapi que você tem usado?
Como ele se compara às cervejas feitas com os caules da videira?
Ouvimos falar quase exclusivamente de cervejas tradicionais e neotradicionais feitas com base nos caules das videiras. Então, há alguma razão possível para as folhas não terem sido usadas nessas cerimônias até agora?
OOla Tenho que responder em português pois não falo inglês. Sou do Brasil,tenho jagubes plantados no quintal.eles tem apenas 2 anos e caules finos,por isso uso as folhas..Eu uso em torno de 70gramas de folhas frescas de jagube caupuri que possui muita harmina. Mas tenho a espécie tucunaca que também funciona.. Jonathan Ott e outros já mostraram que as folhas possuem muita harmina ,as vezes mais que os caules. Eu fervo as folhas varias vezes e reduzo da mesma maneira que se prepara ayauasca. Outras vezes mastigo sai muitas por uns minutos mas não engulo a folha..Dizem os índios que não usam as folhas porque amarga muito..eu não achei o gosto pior que da ayauasca tradicional..Então se você tem pes de jagube novos plantados experiment usar as folhas e vai comprovar que inibe a MAO.
na bebida tradicional eles usam muito jagube,umas 8 x mais do que necessário para inibir a MAO.
Pode conter alguma substância ruim nas folhas. Eu não sei, mas nunca passei mal tomando minhas folhas de jagube ou mastigando muitas folhas.
Existem que testaram as folhas e aprovaram tambem.
 

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I have to answer in Portuguese because I don't speak English. I'm from Brazil, I have jagubes planted in the backyard. They are only 2 years old and have thin stems, that's why I use the leaves.. I use around 70grams of fresh jaggbe caupuri leaves that have a lot of harmine. But I have the tucunaca species that also works.. Jonathan Ott and others have shown that leaves have a lot of harmine, sometimes more than stems.
I boil the leaves several times and reduce them in the same way that one prepares ayahuasca. Other times I chew it out a lot for a few minutes but I don't swallow the leaf.. The Indians say that they don't use the leaves because it's too bitter.. I didn't find the taste worse than the traditional ayahuasca.. So if you have new jagube plants planted, try using the leaves and you will see that it inhibits the MAO. in the traditional drink they use a lot of jagube, about 8 x more than necessary to inhibit the MAO. It may contain some bad substance in the leaves. I don't know, but I've never been sick taking my jagube leaves or chewing a lot of leaves. There are those who have tested the leaves and approved them too
Translated with translate portuguese to english at DuckDuckGo
[It would be very helpful, and increase chances of a response, if you were to run your replies back through a translator before posting.]

Thanks for sharing more details of your practices. Do you use any admixture plants, like chacruna (Psychotria viridis) or chaliponga (Diplopteris cabrerana)?


Perhaps a concentrated 8× dose of the caapi leaves would indeed be far too bitter, as the indigenous folk have said. Vine brews are sometimes quite sweet.
 
Translated with translate portuguese to english at DuckDuckGo
[It would be very helpful, and increase chances of a response, if you were to run your replies back through a translator before posting.]

Thanks for sharing more details of your practices. Do you use any admixture plants, like chacruna (Psychotria viridis) or chaliponga (Diplopteris cabrerana)?


Perhaps a concentrated 8× dose of the caapi leaves would indeed be far too bitter, as the indigenous folk have said. Vine brews are sometimes quite sweet.
I like pure jagube. Sometimes I use it with black jurema (mimosa tenuiflora)
 
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